Nu är födelesedagen avklarad..

ja, nu har man blivit 1år äldre.. tro't eller ej! :D men lillskiten har faktist blivit 18 nu :D
Jag fick lite presenter och 2saker var verkligen bästa... 2 tequila flaskor och 500spänn... yeaaaaah :D
och fotoramarna var oxå bra :) så man får upp lite grejor på väggarna ;) dom är ju alldeles tomma just nu ju :( ;)



Igår var jag, syrran och linnea på "krogen" (?) eller vad man nu ska kalla de ;) haha de va nått grejs nere vid hamnen här då.. Drack lite tequila och några drickar och lite vin och sen ja, haha jag hade väl lite för roligt :P men som sagt man ska inte blanda saker.. Vinet gjorde mig jätte konstig iaf :S var tvungen att kexa lite annars hade det inte slutat så bra ;)
men men jag följde med en och sovde över hos honom då... Allt gick prima och jag lever fortfarande kebbe :P och han höll tassarna borta med... ;)

Btw han hade en jätte söt vovve och jätte söta katter ;) hihi satt bara o mös med dom åsså gav jag vovven lite skinka haha hon slickade nästan upp mina händer ;) haha sötjävel ;)

Och ikväll blire mera dricka o mera festande :D yes!

nya kläder

Har vart på stan idag.. köpt nya kläder.
2 tunikor, 1 klänning, 1 par jeans, 1 par leggings och lite örhängen och halsband.
Jag har även bokat en klipptid! Lenas frisörer det ska bli nice nice!!

imorgon startar skolan igen :( bajs bajs!!!! >_< meen på onsdag fyller jag år! yes yes yes yes!!

ned räkning pågår ;)

jaja, inte länge kvar nu tills jag fyller år! iiiihhh!! =D





Seriöst, snart får jag något allvarligt damp anfall på dig.. ge dig nån jävla gång..!
Ta reda på fakta innan du börjar utala dig om att det är JAG som ringer och terrar din brud.. vad fan.. jag har inget med henne och göra, jag vet inte ens vem den där jävla horan är? och varför ska JAG sitta och ringa till henne och snacka skit om dig till henne? enda jag vet är att hon heter anna.. och för det andra så skulle jag knappast orka sitta och leta efter hennes nr! palla..
Skaffa dig ett liv

Det verkar som att det inte blir något umåker för min del...

Det verkar som att det inte blir något umåker för min del...
Jag får inte tag i nån som man kan samåka med..
jag får inte tag i nån som kan skjutsa.. Allt känns så hopplöst just nu..  ='(

Jag börjar bli less..

Jag vill inte sitta här hemma och bara uggla med en ponny som har MYCKET kvar att ge på banan..
jag kastar ju bort hennes framtid.. och min framtid..

Alla andra åker på tävlingar, det kommer hem med segrar och placeringar.. här sitter jag.. inte en enda tävling i sommar bara för att mamma inte orkar skjutsa.. Vad är det då för ide' och sitta och träna och träna men inte får komma till start?

Vatten skada!! =(

Idag så fyllde min kära store bror år. (Robert)..

Då tänkte jag ta mig en liten snabb dusch innan vi åkte..
Sagt och gjort så lyfte jag på mitt feta arsle från data stolen och gick ut till badrummet.. slet av mig kläderna och hoppade in i duschen i det skåll heta vattnet.. :S

Efter en stunds duschande hör jag hur mamma skriker och har sig nere i hallen.. (som ligger precis under badrummet).. och syrran lika så.. och sen efter ett tag så hör jag hur det bara FORSAR vatten nere..
jag tänkte.. Vad fan håller dom på med nu???
jaja, jag tänkte inter med på det så jag fortsatte.. :) heh slängde i lite schampo i håret och precis då så kommer syrran upp rusandes och bankar på toa dörrn att jag måste sluta duscha!!
jaha tänker jag då.. stänger av vattnet och hoppade ur badkaret och kastar på mig en handduk och stoppar i fötterna i mina foppatoffor och går ner och tittar vad fan dom håller på med egentligen :S

Då jag kommer ner för trappen så såg jag vad som hade hänt.. seriöst.. min haka var nere vid fötterna och ögonen hade trillat ur..

Mamma står och tok bölar och håller förtvivlat på att skura upp allt vatten som JAG har duschat i! och sedan då jag lyfter blicken så ser jag hur vattnet bara forsar ut ur taket.. ja som sagt.. det verkligen FORSAR!..

men sen då allt har slutat forsat m.m så ringer mamma till försäkringsbolaget och pratar med dom.. och dom komma stå för hela kalaset och vi komma endast betala nya avloppsrör till duschen och självrisken! blir sammanlagt 3.000 spänn!!
perfekt!!

just nu går jag bara och längtar tills då alla hantverkar killar kommer hit och ska hammra och ha sig ;) Mums mums :D hahaha hoppas att dom är runt 20 - 25 (A) och att det inte är nå gamm höka ;)

men det återstår fortfarande ETT problem.. Vart fan ska jag duscha så länge det inte går att duscha här!!! :S

piss väder!

Idag kom regnet som jag apsolut INTE vill ha! jag vill ha sool! så jag kan ligga på stranden och pressa ;) jag har verkligen inte fått nån färg på mig i sommar! :( allt känns så blää just nu!

Hade tänkt fara till solänget idag med lilla fia och köra fredde och jullan.. men jag orkade inte cykla hem till dom i spö regnet och sedan åka bil till solänget? glöm tanken att jag cyklar i regnet och drar på mig en förkylning!! speciellt då min stora feta födelsedag närmar sig med storm steg :D



Jag och jossan har planerat att vi ska hyra Runemogård.. hahaha

men problemet är att vi komma inte ha råd med att köpa hö, spån m.m hahaha meeen! då kom vi på den underbara iden..!!
Under vinter halvåret så ska vi odla gräs i krukor inom hus.. (istället för att ha blommor i fönstret så kan man väl odla gräs! ) hahahah
och under sommarn så ska vi gå med en hand jagare på gräsmattan ;)
Kraft fodret snor vi från boxgrannen.. lika så med spånet!! haahhaha och dom komma ju apsolut inte märka något (A) (A) hehehehehe

=)

Idag fick luddan nya pjucks och verkade hovar :)
Och hon va äckligt snäll idag! reste sig bara lite 1gång, men annars stog hon som ett ljus! :)

jag fattar inte vad det är för problem med min jävla ponny? då jag är ensam med henne och hovslagaren fixar med hennes hovar så kan hon va en riktig jävla surmärr!! men då det finns en massa annat folk runt om kring henne, då blir hon så jävla snäll så jag blir nästan förbannad! haha >_<

men men förutom de så fick lilla fia rida runt lite på luddan :) hihi och hon var ju galet pigg som vanligt :) men det är ju luddan i ett nötskal det.. :)

och efter hon hade ridit så nördade vi oss lite och hoppade studsmatta hahaha fy fan va länge sen de va :) men kul äre!! :D synd att det händer alldeles för sällan!

Allting bara skiter sig :(

Allting bara skiter sig..

Först så lovade min kompis Daniel att han kunde skjutsa mig till umåkers Dubbel trav och hem igen då tävlingarna är slut.. men igår så skickade han ett sms.. Tyvärr jag kan inte skjutsa dig, för jag ska på kurs då tydligen.....

åååh skit!! helvetes jävla skit.. bla bla (massa svordomar från mig då:P )...
happ tänkte jag.. jag kan väl skicka ett sms till pappa då och kolla om han kan?? vad fan tror ni jag får för svar från han jo!! :

Hej
Nej, jag är upptagen då. Förövrigt har jag förklarat att jag inte vill befatta mig med henne..
Vi kan träffas under andra former. men ingen hästskjuts.
kram Larsåke....

BÖGJÄVEL!!! säger då bara jag..

Det verkar som att det inte blir några tävlingar i sommar? mamma skyller på att bilen är trasig.. men själv så sitter hon och kör fram o tillbaka till Ikea och runt hela jävla övik? men att dra ett hästsläp.. det går inte... fy fan vad less jag är på alla i min familj just nu!!! Gå och dö!

RSS 2.0