Utkast: bajs bajs, ...

bajs bajs, jag har tråkigt.. men!!

Jag vet av en riktigt MANLIG bok, "DITT RÄTTA JAG av Carson Kressley"
Carson Kressley känd från Fab 5 har skrivit en rolig bok om hur män ska hitta sitt rätta jag helt enkelt.
En bok jag rekommenderar om någon kille/män vill lära sig att klä sig riktigt.

Sista starten för iår..

ååh vilken stressig dag jag hade igår.. fy fan, men iallafall så fick vi på luddan i släpet efter ett tag. så det var ju bra..

Och emma och teres var verkligen snälla och hjälpsamma :) tack för att ni ställde upp igår tjejer :)

men hur som helst.. i värmningen så kändes luddan skit fin och travade på riktigt bra och bredda kalas fint då vi drog på. och var på bettet hela tiden.... och jag kände att hoppet fanns ju på en seger... men det gick inte så bra i loppet sen...

I volten kände jag att hon var lite pigg och i defileringen.. men sen så vet jag inte vad som hände...

Starten gick och hon tog väl i ganska så hyfsat.. men inte lika mycket som hon gjorde i värmningen..
gick jätte fint tills första kurvan då vi blev "klämd" i luddans syn på det hela... så hon gjorde en tvär nit och ett galopp steg.. utan att jag ens tog i henne?? hmm... och sen så drog vi på igen och kom i kapp.. sen var det som att hon dog av? ville inte springa ikapp och kämpar glöden fanns som inte än hur jag gjorde så tog hon inte i mera utan bara galopp eller sega ner ännu mer så det var ju bara till att sitta och berömma henne och prata lite och lite smackning... hon svarade till lite ibland då hästarna sprang om.. men sen då dom väl var förbi så slutade hon =(

Vad är det med dig egentligen???? du var inte den hästen jag köpte för ett par år sen =(


..

Igår så flyttade vi luddan, det var riktigt nice förutom att jag blev dyng blöt rakt igenom.. jag körde henne från skrike och bort till de nya stallet som är uppe vid "hummelvik" (?)
hästarna i stallet var väldans trevliga :) och lika så människorna.. Ett trevligt bemötande fick man och luddan är redan kär i Legolas "lego" :) 
Sen så finns det en jätte söt shettis (?) som jag kallar hellre för flygande bajskorven.. haha!! :D Rund och go och en riktig björnpäls har den :)
Sen så finns det en kuse till men jag kommer inte på vad den heter :P


uppdaterar mera sedan :)


.....

"Om man står med ett ben i det förflutna och ett i framtiden, då pinkar man faktiskt på nuet." Så sade vän till Mia Törnblom.

Ett ganska dramatiskt sätt att uttrycka det på men så sant som det är sagt.
Allt för ofta ältar vi de som hände igår. Vi släpper det inte fast det kanske inte är mycket att göra åt det, mer än försonas med det.
Lika ofta är tankarna på det som komma skall. Vi gruvar oss för det som ska ske nästa vecka, redan idag. Är det någon mening med det? Nej knappast.

Så kom ihåg; bara för idag ska jag . . .


blää

Allt känns så.. ååh jag vet inte?
jag känner mig deprimerad på något vis?
ååh allt känns så bajs...

ååhh


Idag efter skolan så var jag på banken och aktiverade mitt nya bankkort :) nice nice.. nu har jag ett VISA kort och inte maestro längre ;) yeeah haha :P
åsså efter banken så drog jag in till Åhlens och köpte ett par röda tights :) som jag kanske ska ha på mig imorrn om jag ids fara ut o festa..

Klassfest först.. sen Liquid? ... Hmm

RSS 2.0